طرز تهیه سالاد کلم و کشمش مجلسی؛ به روش رستوران

به گزارش وبلاگ ریاضیات، سالاد کلم و کشمش یکی از سالادهای ساده و پرطرفدار ایرانی است. سالاد کلم و کشمش برای مهمانی ها قابل استفاده است و گزینه مناسبی برای جایگزین سالادهای تکراری مثل سالاد شیرازی است. بعلاوه این سالاد به علت اینکه دارای کشمش و هویج و کلم است به جای غذا برای شام می توانید میل کنید. با ما همراه شوید تا در خبرنگاران بلاگ طرز تهیه سالاد کلم و کشمش را به روشی ساده آموزش دهیم.

طرز تهیه سالاد کلم و کشمش مجلسی؛ به روش رستوران مواد مورد احتیاج برای تهیه سالاد کلم و کشمش
کلم سفید کوچک 1 عدد
هویج 2 عدد
کشمشنصف لیوان
مواد مورد احتیاج برای تهیه سس سالاد
سس مایونزیک چهارم از پیمانه
ماست یک سوم از پیمانه
سرکه بالزامیک 2 قاشق غذا خوری
پودر پاپریکا نصف قاشق مرباخوری
پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد کلم و کشمش

مرحله اول

ابتدا کلم را با استفاده از چاقو برش های بسیار نازک خرد کنید، سپس 2 عدد هویج را رنده کنید.

مرحله دوم

وقتی که کلم و هویج را آماده شد، در یک کاسه کلم خرد شده و هویج رنده شده را با هم مخلوط می کنیم و سپس به موادمون نصف لیوان کشمش اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

برای تهیه سس سالاد در یک ظرف مناسب یک چهارم از پیمانه سس مایونز، یک سوم از پیمانه ماست و 1 قاشق مرباخوری سیر، نصف قاشق مرباخوری پودر پاپریکا و 2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و سپس به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به مواد سس اضافه می کنیم به خوبی با همزن دستی هم می زنیم تا مواد سس به درستی هم زده گردد.

مرحله چهارم

ظرفی که داخل آن مواد کلم، هویج و کشمش را آماده نموده بودیم را می آوریم و به آن سس را اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم.

سالا کلم و کشمش ما آماده است. امیدوارم از این طرز تهیه لذت برده باشید و در منزل به راحتی آن را درست کنید. همچون سالاد شیرازی این سالاد بسیار محبوب است.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه سالاد کلم و کشمش مجلسی؛ به روش رستوران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد کلم و کشمش مجلسی؛ به روش رستوران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید