حقایق تغذیه ای کره

به گزارش وبلاگ ریاضیات، در حالی که بسیاری از ما نگران کالری های موجود در کره می باشیم، تعداد بسیار کمی از ارزش غذایی آن آگاهی دارند. این مقاله اطلاعاتی را در مورد ارزش تغذیه ای کره در اختیارتان قرار می دهد.

حقایق تغذیه ای کره

مترجم: رزیتا ملکی زاده

منبع:راسخون

در حالی که بسیاری از ما نگران کالری های موجود در کره می باشیم، تعداد بسیار کمی از ارزش غذایی آن آگاهی دارند. این مقاله اطلاعاتی را در خصوص ارزش تغذیه ای کره در اختیارتان قرار می دهد.

کره یکی از آن محصولات لبنی است که از خامه تازه یا شیر یا خامه تخمیر شده تهیه می گردد. این محصول خامه ای لبنی متشکل از سرشیر، آب، و پروتئین شیر می باشد. غیر از کاربرد آن در آشپزی، بعلاوه به اسم یک خوراکی مالیدنی بر روی نان و ... مورد پسند واقع شده است. کره به طور معمول جهت پخت و پز، سرخ کردن، و تهیه سس مورد استفاده قرار می گیرد. و به اسم ماده تشکیل دهنده کیک، شیرینی و کلوچه و بیسکویت بکار می رود. با آنکه کره عمدتاً از شیر گاو تهیه می گردد؛ شیر گوسفند، بز و بوفالو، می تواند برای این منظور استفاده گردد. کره در اشکال مختلفی وجود دارد. در حالی که نمونه های شور و بی نمک آن به راحتی در دسترسی می باشد، بعلاوه ممکن است به انواع دیگری برخورد کنید که حاوی مواد طعم دهنده و نگهدارنده هستند. بعلاوه ممکن است کره پرورده، کره خامه ای شیرین، کره خامه ای به عمل نیامده، کره مالیدنی و کره زده شده را امتحان نموده باشید.

ارزش غذایی

با وجود آنکه کره عمدتاً به علت عطر و طعم آن مورد استفاده قرار می گیرد، این محصول لبنی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. یک برش مستطیلی از کره شور (به وزن حدوداً 113 گرم) 810 کالری دارد. این اندازه حاوی یک گرم پروتئین، 92 گرم چربی، 07ر0گرم کربوهیدرات، 07ر0 گرم شکر و 18 گرم آب است. در جدول زیر اطلاعاتی در خصوص اندازه ویتامین و مواد معدنی در یک برش مستطیلی کره آورده شده است.

مواد مغذی

ارزش و اندازه

ویتامین A

(واحد بین المللی)IU 2824

ویتامین D

IU 60

ویتامین B1

006ر0 میلی گرم

ویتامین B2

038ر0 میلی گرم

ویتامین B3

047ر0 میلی گرم

ویتامین E

62ر2 میلی گرم

ویتامین K

9ر7 میکرو گرم

فولات

3 میکرو گرم

کلسیم

27 میلی گرم

مهمیم

2 میلی گرم

پتاسیم

27 میلی گرم

فسفر

27 میلی گرم

آهن

02ر0 میلی گرم

سدیم

727 میلی گرم

روی

1ر0 میلی گرم

منبع: پایگاه اطلاعاتی کتابخانه ملی کشاورزی آمریکا

فواید سلامتی

به این علت که کره یک ماده غذایی مغذی است، خواص مختلفی برای سلامتی هم به همراه دارد. گفته شده است که کره جهت سلامت تیروئید و غدد آدرنال مفید می باشد. و برای افرادی که دچار عفونت های قارچی، به ویژه کاندیدیاز شده اند مفید است. این محصول لبنی دارای خواص ضد تومور و ضد سرطانی است. و برای مبارزه با پوسیدگی دندان مفید بوده و رشد عضلانی را بالا می برد. این محصول لبنی حاوی مقادیر کمتری لاکتوز بوده، و به همین ترتیب، کسانی که دچار عدم تحمل لاکتوز هستند هم می توانند آن را در حد اعتدال مصرف نمایند. گفته شده است که، محتوای لسیتین موجود در کره جهت متابولیسم کلسترول لازم است. کره حاوی اسید لینولئیک کونژوگه یا مزدوج بوده، که ایمنی را افزایش می دهد. کره می تواند از کلسیفیکاسیون (آهکی شدن) مفاصل جلوگیری نموده و بعلاوه می تواند به بدن در جذب مواد معدنی یاری کند.

کره حاوی اسید آراشیدونیک بوده که جهت عملکرد سلولها و بعلاوه مغز حیاتی است. گفته شده است که، مصرف کره جهت جلوگیری از عفونت های دستگاه گوارش در بچه ها مفید می باشد. و هم سرشار از ویتامین A و Dبوده که جهت جذب کلسیم در بدن ضروری می باشند. موجی از بیماری های قلبی در نیمه دوم قرن بیستم افرادی را تحت تأثیر قرار داد که کره ی حاوی کلسترول مصرف می کردند. با این حال، بعضی از مطالعاتی که اخیراً انجام شده، نشان می دهد که کره برای قلب مفید می باشد به این علت که حاوی اندازه زیادی آنتی اکسیدان و لسیتین بوده، که به متابولیسم کلسترول یاری می نمایند.

منبع: راسخون

به "حقایق تغذیه ای کره" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حقایق تغذیه ای کره"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید