کدو و بادمجان سوخاری با سس سیر
به گزارش وبلاگ ریاضیات، زندگی امروز / کدو و بادمجان سبزیجاتی مفید و خوشمزه هستند که پیش غذا های خوشمزه ای میتوان با آن ها تهیه کرد. در این مطلب طرز تهیه کدو و بادمجان سوخاری را برایتان آورده ایم.
به گزارش زندگی امروز به نقل از وب سایت شور و شیرین، کدو و بادمجان سبزیجاتی مفید و خوشمزه هستند که پیش غذا های خوشمزه ای میتوان با آن ها تهیه کرد. در این مطلب طرز تهیه کدو و بادمجان سوخاری را برایتان آورده ایم.مواد لازم برای 4-6 نفر
کدو سبز 4 عدد
بادمجان 2 عدد
نمک و فلفل به اندازه لازم
آرد سفید یک دوم پیمان
تخم مرغ همزده 2 عدد
آرد سوخاری 1 پیمانه
روغن مخصوص سرخکردنی به اندازه لازم
مواد لازم برای تهیه سس سیر:
سس مایونز یک سوم پیمانه
سیر له نموده 3 حبه
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
کدو ، بادمجان سوخاری با سس سیر
طرز تهیه:
کدو و بادمجان را به صورت حلقه ای خرد کنید و با نمک و فلفل مزه دار نمائید و کنار بگذارید.
حالا حلقه های کدو و بادمجان را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید و به همراه سس آن را سرو نمائید.
روش تهیه سس سیر: سس مایونز، سیر، آبلیمو، نمک و فلفل را در شیشه مناسبی بریزید. در شیشه را ببندید و خوب تکان دهید.
منبع: زندگی روز