بررسی بازی ایران - ویتنام: 3-3-4 نامتقارن، حمله از راست

به گزارش وبلاگ ریاضیات، آرمن ساروخانیان ، کارلوس کی روش برای دومین بازی تیم ملی در جام ملت های آسیا مقابل ویتنام تیمش را با چیدمان 3-3-4 به زمین فرستاد، ولی با آغاز بازی تعیین شد که ایران در زمین آرایش متقارنی ندارد و سامان قدوس و مهدی طارمی قرار نیست در نقش گوش کلاسیک بازی نمایند.

بررسی بازی ایران - ویتنام: 3-3-4 نامتقارن، حمله از راست

مهدی طارمی مثل بازی با یمن نزدیک به آزمون بازی می کرد و تقریبا یک زوج بودند. ویتنام با سه مدافع میانی بازی می کرد و حضور طارمی نزدیک دروازه یاری می کرد که خط حمله ایران در این منطقه پرتعداد باشد.

قدوس هم به مرکز زمین متمایل می شد تا تقریبا به عنوان شماره ده بازی کند. با حضور در این منطقه بود که یک بار با پاس عمقی دژاگه توانست پشت دفاع ویتنام تک به تک گردد. در جریان بازی هم چند بار پشت محوطه جریمه در موقعیت شوت نهاده شد. در عوض این وحید امیری بود که با توجه به ویژگی ذاتی فوتبالش به کنار زمین متمایل می شد و گاهی نقش گوش را به عهده می گرفت. نموداری که از موقعیت متوسط بازیکنان در جریان بازی منتشر شده نشان می دهد که قدوس نسبت به امیری بیشتر به مرکز زمین متمایل بوده. این در حالی است که بازیکن امی ین بازی را به عنوان گوش چپ آغاز کرد. -

کی روش با استفاده از قدوس به جای ترابی در ترکیب اصلی مصمم بود که کانال مرکزی فعال تر باشد. نمودار حملات تیم ملی هم نشان می دهد که کوشش برای عبور از کانال میانی (32.7 درصد) بیشتر از کانال چپ (30.4 درصد) بوده. تیم ملی در نیمه اول کوشش زیادی برای عبور از مرکز بلوک دفاعی ویتنام داشت و گل دوم هم با عبور از این منطقه زده شد.

بیشترین حملات تیم ملی اما از سمت راست بود (36.9 درصد). مثلث وریا که جانشین رضاییان شده بود، دژاگه و طارمی در سمت راست بسیار فعال بود و شاهد حملات زیادی از این سمت نسبت به سمت مخالف بودیم. حتی امید ابراهیمی هم به این جناح اضافه می شد. آغاز گل اول با پاس ابراهیمی به وریا غفوری در سمت راست بود. او به سمت مرکز زمین حرکت کرد و پاسی عمقی برای قدوس فرستاد و سانتر این بازیکن را آزمون با ضربه سر وارد دروازه کرد. -

در همین دو بازی تعیین شده که سمت راست تیم ملی فعال تر و زهردارتر از سمت چپ است و اولویت کی روش هم ضربه زدن به حریفان از این منطقه است. تیم ملی با رضاییان و غفوری دو مدافع راست آماده دارد که هر دو در این دو بازی وظایف شان را به خوبی اجرا کردند. همچنین متمایل شدن دژاگه و طارمی به جناح راست وزن این سمت را سنگین تر می نماید. با این حال اگر حریفان به فکر کنترل این سمت باشند، کی روش در سمت چپ هم با بازیکنانی مثل امیری، حاجی صفی و ترابی می تواند حریفان را به دردسر بیاندازد. کادر فنی تیم ملی برای انتخاب نقشه حمله در بازی های آینده قطعا بررسی حریفان را هم در نظر خواهد گرفت و به همین خاطر باز هم باید منتظر تغییرات جزئی در ترکیب باشیم. کی روش در تورنمنت های قبلی با تیم ملی هم نشان داده که به ترکیب ثابت اعتقادی ندارد. اضافه شدن جهانبخش به ترکیب تیم در صورت آمادگی هم می تواند معادله خط حمله تیم ملی را تغییر دهد.

منبع: ایران ورزشی

به "بررسی بازی ایران - ویتنام: 3-3-4 نامتقارن، حمله از راست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بررسی بازی ایران - ویتنام: 3-3-4 نامتقارن، حمله از راست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید